Fredagsmiddag

Mmmm, så god torskrygg! Det är ingen hemlighet att svärmor brukar laga god mat, men den här torskryggen! Kan det bero på att svärfar dragit upp den själv i Nordnorge?!

Tyvärr missade jag att ta med mig min riktiga kamera idag så jag fick knäppa av en bild med mobilkameran. Jag märker stor skillnad på kvaliteten i bilderna… Hur som helst så påverkade inte mitt kameraval smaken på kvällens middag! Såååå god torskrygg. Den var toppad med rödlök, vitlök och soltorkad tomat (de andra hade även knaperstekt bacon på sin rygg). Till det serverade hon sötpotatismos och stekt sparris. Kvällen är definitivt räddad!

Nu har Marcus nattat lillskrutten, det innebär soffmys för Nilsens mamma och pappa!

Jag önskar er alla en skön fredagkväll!

2 reaktioner till “Fredagsmiddag

  1. Men gud! HUR gott såg inte detta ut då!!! Smarrigt!
    Svar: Ja vem som helst kan anmäla sig, klicka på min länk i inlägget så kommer du till anmälan. Sista dagen imorgon!
    Åh ja det är ju så himla gott med smoothie!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.