Halvägs till helg!

Hur ser ni på dyra bär kontra köpa godis för pengarna istället?

fullsizeoutput_180c

Onsdag är här och solen skiner idag! Igår kväll gjorde jag iordning rawfoodgröt till imorse. Så gott! Overnight oats. Det är sååå gott, speciellt toppat med färska bär och nötter. Jag fick en fråga på instagram av en när och kär om vi alltid har jordgubbar hemma… Och ja, det har vi nästan alltid! Om inte så har vi färska hallon. Svindyra ekologiska jordgubbar och hallon. Det är min treat. Jag lägger gärna mina pengar på dyra bär istället för flera kg godis. Med det sagt så är det inte alltid att det ena utesluter det andra! Även om jag gillar att äta bra ”riktig mat” så slinker det ner godis också. Dock försöker jag att begränsa det till en dag i veckan. Det regnar ju inte pengar nu när jag är föräldraledig men jag värdesätter att lägga de få slantarna på bra mat då den stackars kroppen ska byggas upp och rensas ut av det vi äter.

Hur gär ni andra med godis? Framförallt, vad har ni för restriktioner till era barn?

4 reaktioner till “Halvägs till helg!

  1. Inget av det, köp frysta o gör en smoothie ifall du är sugen vettja!
    Svar: Ja hihi både roligt och lite crazy de tär jag i ett nötskal 😉

    Gilla

  2. smoothie äe så gott me vi e dålig på det måste nog göra i helgen
    ja vi har lördagsgodis mest men är mamma sugen mit i veckan händer det att barnen smakar oxå o att de får lite så noga ändå är vi inte

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.