En grön sörja

Ibland är en tisdag precis som min morgonsmoothie, en grön sörja.

Idag är det en ”helt vanlig sketen tisdag”. Den gröna sörjan på bilden är min goda morgonsmoothie men mango, banan, avokado, spenat, ingefära, kryddnejlika, havregryn och mandelmjöljk. Serverat på ett bord med lite kaffefläckar och en filt ihoptufsad i soffan. Ibland är det bara livet precis som det är.

fullsizeoutput_1809

Tisdag har bjudit på fantastiskt fin väder och i rabatterna händer det hur mycket som helst. Tyvärr siar de minusgrader i ett par nätter framöver och jag fick ut en markfiberduk för att rädda de sköra skotten som letat sig upp ur backen. Idag har jag gjort lite ”tråksaker” som att laga mat på rester och planera veckans matinköp. Jag har även gjort andra saker som ger vuxenpoäng som att boka besiktning till bilen.

Imorse kände jag en begynnande förkylning men den känslan tycks ha gått över som tur är. Har vi klarat oss utan sjuksomar så här länge så kan det vara! Eller är det pollenallergi som kommer krypande…?

4 reaktioner till “En grön sörja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.