Kajsa Klematis

Kajsa, min klematis som stått i verkstaden i vinter, är på gång med stort G! Så härligt att se och jag längtar efter att få skola ut henne i växthuset!

Min lilla Kajsa som jag driver i kruka har redan börjat sätta knopp! Hon har fått en optimal plats i vinter i verkstaden där det har varit ljust och svalt. Nu längtar både hon och jag på att snön ska försvinna och att vi ska hålla oss över nollan på nätterna. Det spås ju värme fram åt helgen så det kanske finns hopp om det inom en snar framtid (just nu faller snön utanför fönstret). Kajsa har nu levt hos oss i tre år och tycks trivas väldigt bra. I år ska hon nog få bli omplanterad i ny jord så att  hon hänger med oss ett tag till!

fullsizeoutput_1763

Vi önskar alla en skön tisdagkväll!

3 reaktioner till “Kajsa Klematis

  1. Wihoooo, fantastiskt hur växter kan gå i ide sådär alltså!
    Svar: Jaaaa, det är chevré, det är så sjukt gott verkligen! Åh sån sallad är ju bara för gott alltså! Ja gud blommor är ju så kul särskilt nu när vi förhoppningsvis börjar få lite värme. Japp ut o vattna med dig! Kul, jag bor ju i Uddevalla.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.