Mammas påskpresent

Middag med vänner och promenad och våfflor, vad mer kan man önska?

Idag tog jag en varm härlig dusch på förmiddagen och hoppade sedan i min klänning. Vi hade bokat bord på Hooks Herrgård ihop med ett par vänner där vi avnjöt en god påskbuffé. Naturligtvis tog jag inga fotografier, jag är alldeles för dålig på att plocka fram telefonen eller kameran när jag äter mat i sällskap. Istället användes telefonen av de båda minisarna Nils och Malte som roades av Babblarna i slutet av sittningen. Maten var bra och utsikten var fantastisk. Jag kan bara tänka mig hur fint det är där sommartid när det grönskar. Sällskapet gör ju också hela upplevelsen. Middagen och två tidningar, en trädgårds- och en inredningstidning blev påskpresent till den här mamman!

När vi kom tillbaka till campingen svidade vi om till ullunderstället och de fodrade träningskläderna för en promenad ner till centrum. Det var iskallt men uppfriskande och det kändes skönt att få röra lite på sig efter buffén tidigare på dagen. Vi gick inte speciellt långt eftersom det stora barnet inte hade packat ner några vantar, eller så var det för att det hägrade våfflor i husvagnen. I mörkret på utsidan av vagnen riggade vi upp våffelverkstad. Det hör verkligen till på kalla dagar. En varm våffla med grädde och sylt.

Nilsen och pappa Marcus har slaggat in på soffan bredvid mig, så nu sitter jag och bloggar i lugn och ro och ska snart sätta mig och bläddra i min nya trädgårdstidning. Det börjar ju bli dags för snön att smälta bort nu och för trädgården att börja spira. Nu längtar jag!

Sov gott gó vänner!

3 reaktioner till “Mammas påskpresent

  1. Men åh låter som er påsk var bra, härligt! Så skönt med lite välbehövlig ledighet med!
    Svar: Jamen de tär helt underbart man känner verkligen att energin börjar komma tillbaka i samband med att våren börjar våga visa sig lite! Åh mårbacka är ju så himla fina. Måste nog kanske handla lite jag med,hehe. Men kul Klematisen, satte blad nästa direkt nu när den fick lite vatten. Underbart!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.