Nu börja påsken

Påsken börjar idag med skärtorsdagen och vi har intagit Jönköping. Det är Elmia som hägrar i helgen då Marcus ska ställa ut sin bil på mässan.

Idag börjar påsken för oss. Nils och jag krokade på den lånade husvagnen och drog ner till Jönköping. Skrutten sov hela vägen till VIP i Mullsjö och jag ville inte väcka honom innan, så därför beslöt jag mig för att inhandla en kopp kaffe där. Av erfarenhet vet jag att det är det absolut sämsta kaffet jag någonsin druckit just på VIP. Varje gång har jag lämnat kvar kaffet i muggen. Men den här gången måste mitt undermetvetna ha kommit ihåg att kaffet där smakar vedervärdigt. Jag ställde koppen på biltaket och tråcklade in Nils i bilstolen, sedan drog jag iväg. Jag hörde ett konstigt ljud när jag svängde ut på vägen men jag kunde inte komma på var det kom ifrån. Ett par hundra meter senare ska jag sträcka mig efter koppen i mugghållaren och inser att det var ljudet från koppen som flög ner från taket jag hade hört! Jag fick fortsätta att dricka ur min vattenflaska istället…

fullsizeoutput_16b7

Trollhättan stad har satt nivån för årets påskpynt och jag känner starkt att vi ligger i lä på den punkten. Vi har däremot införskaffat lite pynt så vi ska försöka att pimpa vagnen så gott vi kan. Jag har påbörjat pyntandet här ikväll men det börjar att bli lite för mörkt för att göra något vettigt av det!

Nu blir det Netflix tills pappa Marcus kommer ”hem” till oss i vagnen! God kväll önskar vi er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.