Kusinhäng

Nils och Noomi har haft kusinhäng idag. De har gungat och härjat ihop och till slut blev det en skön avslutning i uterummet med kaffe och fruktsallad.

Idag har vi hämtat Nils kusin Noomi på förskolan och haft kusinhäng på lekplatsen. Men först åt vi lunch med pappa Marcus på Nova på Innovatumområdet. Vi åt alla varsin jättegod kyckling med dragonpotatis. Det var supermysigt att få träffa och krama på pappan. Han bor ju i garaget just nu för att bygga klart sin bil till påsk.

img_9369Så roligt att hänga på lekplatsen i solgasset. Det blåste och temperaturen visade runt nollan på termometern, men så fort vi kom i lä och solen låg på så kom en våg av välbehag och sköljde över hela kroppen. Både Nils och Noomi gungade på kapp i det fina vädret, en av dem med lite mer hjälp än den andra…

fullsizeoutput_169d

När man har varit ute i solsken och snålblåst så krävs det ett gott mellanmål. Idag provade jag en vegetarisk pastej som jag fått via Buzzador. För mig var den helt OK men den lurade inte smaklökarna på en fyraåring. Stor eloge för att hon vågade att smaka i alla fall. Hon smakade även på den hemmagjorda granolan som jag gjorde igår och den gick hem bättre än pastejen. Själv tyckte jag att den var ett bra alternativ som pålägg,  även om jag helst föredrar avokado med salt och chili flakes.

fullsizeoutput_16a3
Till kaffet åt vi fruktsallad med vaniljgrädde hasselnötter, allt eko naturligtvis!

Vi önskar alla en skön kväll!

 

3 reaktioner till “Kusinhäng

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.