Inredningskurs

Inredning är ju roligt och intresset finns, men är det värt att spendera tid och pengar på en inredningskurs? Vilken kurs skulle man i så fall gå?

Imorse satt jag i lugn och ro med en kopp kaffe (som min mamma hade bryggt till mig idag) och bläddrade i en inredningstidning som Nils hade hitttat i en hög han röjt runt i. Längst bak i tidningen annonserar Sköna Hem om sina egna inredningskurser och suget att delta i en kurs kom krypandes. Är det någon som har varit på deras kurser och vet om det är bra innehåll? Man vill ju inte köpa grisen i säcken så att säga. Jag har funderat på detta med inredningskurser tidigare men det är ju typiskt sådant som aldrig blir av… Visst är man tråkig? Beror det på att man bara skulle använda kunskapen för egen personlig vinnings skull och att man då blir snål istället? Det är trögt att investera i sig själv…

Jag skulle gärna vilja lära mig att inreda trädgården på ett fint och lättskött sätt. Skulle man lägga krutet där istället? Skapa olika rum och utrymmen med olika syften men som ändå hänger ihop med en röd tråd. Plantera blommor och växter i färgskala och välja de blommor som rådjuren inte äter upp.

fullsizeoutput_1681

Har ni några drömmar att förverkliga? Eller har ni gått någon bra inredningskurs?

2 reaktioner till “Inredningskurs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.