God solig onsdag!

Visst är et underbart när solen gassar in genom sovrumsfönstret när man drar upp rullgardinen! Vårkänslor ut i fingerspetsarna! Härligt att sedan komma ner till köket och mötas av en färdig rawfoodgröt.

I senaste Smakboxen kom det med ett paket innehållande Steel Cut Oats. Så  i natt provade jag att göra overnight oats, rawfoodgröt. Det kommer att provas fler gånger kan jag lova. Den här smaksatte med kardemumma och vanilj, men jag har redan kommit på fler olika smaksättningar som jag vill prova!

fullsizeoutput_165d
Overnight oats med vanilj och kardemumma i, supergott!

Overnight Oats

3/4 dl Steel Cut Oats

1 dl grekisk yoghurt

0,5 dl mandelmjölk

Vaniljpulver

Kardemumma

Blanda alla ingredienserna (vaniljpulver och kardemumma efter smak) i en skål och täck över med en plast. Eller gör blandningen i en glasburk med lock, man vill ju inte att mjölkprodukterna ska ta smak av kylskåpets andra innehåll. Låt det stå i kylen över natten. Plocka fram och njut med färska bär och nötter till frukost! Glöm inte att köpa ekologiska bär så att vi lämnar giftet utanför hemmet!

Nils och jag önskar er alla en härlig onsdag och en fantastisk lillördag!

4 reaktioner till “God solig onsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.