Ny vecka, heja heja!

Då var vi på måndag idag igen! Det är måndag hela tiden tycker jag. Vi avslutade förra veckan på topp och startar den här på samma nivå!

Då var det ny vecka igen! Vi laddade upp igår med en tur i goda vänners lag. Det blev en promenad som resulterade i lite skridskoåkning och korvgrillning. Solen strålade och man kände sig lycklig! Barnen, de större, var så duktiga på skridskor. Nu längtar vi tills vi kan köpa ett par till Nils.

fullsizeoutput_1656

Till kaffet hade vi med oss goda dadlar i kokos som jag hade fått av bästa Rebecca! De smakade så bra! Ett superbra alternativ till godis och kakor! Jag och Marcus håller ju ner på det rafinerade sockerintaget, så de passade jättebra. Vi hade även med lite fröknäcke som också gör sig bra till kaffet.

fullsizeoutput_1655
Tack älskade vän, Rebecca, för att du introducerade oss för dessa! 

Idag har vi dragit med farmor på öppen förskola. Hej och hå vilket liv det är där! Barn högt och lågt. Så mycket att göra och leka med! Sedan tog vi en promenad runt sjön för att rensa huvudet på ljud och andra intryck. Tack till alla fina människor som vill jobba med detta varje dag! Jag är så imponerade av er!

Hoppas att ni alla har haft en bra start på veckan!

4 reaktioner till “Ny vecka, heja heja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.