L Ö R D A G

Kaffe, en uppskattad dryck på många sätt. Inte bara för att bli pigg utan även för att umgås.

Lördag och jag har levt på kaffe. Denna ädla dryck som för oss samman  till gemenskap och samtal. Jag började med två koppar till frukost. Då satt vi alla tillsammans med varsin kopp och njöt av morgondagen och mini (Nils) som härjade runt.

Efter frukost så bjöd vi in oss till tidigt elvakaffe hos bästa Patrik och Rebecca. Deras lilla Isa, som nu börjar att bli stor, hade fyllt år och vi ville ge henne en present (samt kolla läget med föräldrarna). Det blir alldeles för sällan som vi ses, men det är ju några mil mellan oss. Det är väldigt uppskattat när vi väl träffas!

fullsizeoutput_1651
Livet med kaffe. Alldeles för många koppar har det blivit idag.

Väl hemma så satte vi oss vid köksön och insöp ett par koppar till. Tur att vi har fyllt på kaffeförådet i helgen, för kannan har varit fylld många gånger. Inte bara är det gott och socialt med kaffe, det värmer även händerna under så kalla dagar som det har varit nu.

Hoppas att ni alla har fått i er en god kopp kaffe idag på lördag!

4 reaktioner till “L Ö R D A G

  1. är 48 o har för typ två år sen lärt mej dricka kaffe =) har en kaffe älskande man men nä han har inte ”smittat mej ” innan utan det va i jobbet ja kände mej tvungen 🙂

    Gilla

    1. Men visst är det gott nu när du har blivit frälst?! 😄🙈☕️
      Jag älskar första koppen på morgonen. Sitta själv i lugn och ro innan de andra vaknar och går upp! 😍

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.