Dubbelmoral

Vilken dubbelmoral jag lider av! Börja morgonen med en enorm monolog om socker och sedan komma hem och trycka i mig en semla! Ingen regel utan undantag, eller?!

Ja, vi åt en semla igår på eftermiddagen. Vi har inte ätit socker på över en vecka och vi hade planerat att äta en semla var just på onsdag eftermiddag. Jag kan meddela att Nils inte fick någon! Nils fick ekologiska hallon och ekologisk mango i puréform. Dessutom har jag inget socker i grädden och extremt lite socker i mandelmassan som jag har gjort själv. Bullarn vågar jag inte svara för.

fullsizeoutput_1639.jpeg

Nu blir det sockerfritt ett tag igen!

3 reaktioner till “Dubbelmoral

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.