När man har läst en bok…

Nu kommer frukostarna att vara gröna framöver. I dubbel bemärkelse! Grönt och eko!

Jag har ju läst Food Pharmacy precis, och nu började jag att lyssna på Happy food. Jag blir totalt livrädd för socker! Vad utsätter vi våra kroppar för?! Nu är det bara grönt och mycket fibrer som gäller här, ekologiskt naturligtvis! Frukosten idag bestod av smoothie på mango, avokado, spenat, ingefära, mandelmjölk (och ibland har jag i lite banan). Uppe på strösslade jag lite granola, ibland mixar jag i havregryn. Läs inte dessa böckerna om ni har drag av hypokondri!

Idag har jag äntligen köpt mig ett bra underställ i merinoull. Jag har tänkt att köpa ett bra underställ i ull så länge och nu fyndade jag för halva priset! Jag är så nöjd! Så glad! Nu kommer jag inte att frysa mer på mina uteaktiviteter. Ska man vara ute är det viktigt att inte frysa, det förstör ju hela upplevelsen. Jag har ju underställ på jobbet, men de är ju dränkta i flamskyddsmedel, och det är inte nyttigt för huden kan jag lova!

fullsizeoutput_15ed

Har ni REA-fyndat något?

2 reaktioner till “När man har läst en bok…

    1. Jag vet, men jag har gett mig själv köpförbud på kläder som inte är nödvändiga! 🙈

      Jag tar till mig livsstilsböcker rakt in i hjärtat om det handlar om kost och motion. Bra eller dåligt? 😄

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.