4-årskalas

Så har fialotta firat sin fyraårsdag idag. Men hon glömde bort överenskommelsen som vi gjorde förra helgen! Då lovade hon att jag skulle få öppna hennes paket på hennes kalas eftersom hon öppnade mina på mitt kalas… Hon kom inte ihåg det nu… Gissa vad som låg i alla paketen!?! Jag tror att nästan alla paket innehöll något i temat Frost!

fullsizeoutput_15e3

fullsizeoutput_15e9.jpeg

Noomis farmor mormor hade gjort de fina – och goda! – frosttårtorna med Elsa på toppen. Det bjöds på både smörgåstårta och ”vanlig” tårta. Alla gjorda av Noomis farmor mormor. Jag fick, som vanligt, specialare som var glutenfria. Undrar hur hon gör tårtbottnarna så saftiga? Glutenfritt tenderar ju att bli väldigt torrt, men de har aldrig hennes tårtor varit!

Att fota är ett intresse som går i familjen, vissa av oss går in för det mer än andra. Jag är supernöjd med min Nikon D3000 som jag fick i 25-årspresent för några (eller flera) år sedan. Min bror däremot har uppdaterat sig med åren. Jag passade på att fota honom när vi båda stod och fotade tårtorna… Typiskt så hhär det ser ut på sammankomster.

fullsizeoutput_15e5

Nu tar vi nya tag inför nästa vecka!

5 reaktioner till “4-årskalas

 1. Ja det var ett jättehärligt kalas och födelsedagsbarnet var nog mycket nöjd med alla Frostpresenter och den radiostyrda bilen, den var dock utanför frosttemat. Vi får tacka Mormor för de goda bakverken.

  Gilla

 2. Åh så mysigt! Fin tårta..sugen jag blev på smörgåstårta nu!
  Svar: Hihi nej du är inte tråkig 😉 Ah alltså, jag har tittat på det om vi inte har haft annat för oss. Men låser inte upp något för mello. Finalen är ju ett måste att se såklart. Jag odlar mest tomat, gurka,kryddor, testar alltid olika massa tomatvarianter, sallad.
  Åh får massa gurka!Vi har med så att man kan sitta i vårt det är ju så himla mysigt!

  Gillad av 1 person

 3. Svar: Ja sådant kan ju hända även den bästa liksom, men när man hela tiden ser ett mönster av upprepade tillfällen hos bloggare som man ”tror” är seriösa, så börjar man ju undra.
  Åh gud den frågan har jag fått flera gånger kring gurkorna. Vårt västhus är placerat så att solen rör sig så blir det lite skuggigt av skogen bakom växthuset beroende på hur solen står. Men det finns ju sådana där UV-när man kan sätta upp och så älskar ju gurkor i växthus mycket vatten, näringsrik jord. Jag brukar alltid köpa den blå U-jorden som finns på Plantagen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.