Födelsedag

Jo men visst! Även den här mamman fyller år en gång om året. Det råkar vara just idag det! Frukost på sängen och sång av sjönsjungande sambo!

Med våffla och kaffe på sängen och ett fint paket så började den här dagen på bästa sätt! Marcus och Nils firade med buller och bång! Liiiite väl tidigt på moronen för Nils som har varit helt slut idag. I paketet låg en fin handväska minsann! Jag kan inte mer nöjd bli! Jag invigde den genast till dagens andra höjdpunkt, frisörbesöket! Så välbehövligt!

fullsizeoutput_15a4

Just nu lyssnar jag på boken food pharmacy och blir så nöjd över de flesta av mina matvanor! Mycket som stämmer överens med det mesta i min kost, trots tårta och våffla till födelsedagen! Ingen regel utan undantag! Ytterligare en bok som jag kan rekommendera ihop med hjärnstark. Bästa sättet till att hitta en hälsosam livsstil, mat kombinerad med motion utan att vara fanatisk. Jag måste nog köpa boken inbunden också då det innehöl en del recept också.

Hoppas att ni alla får en superfin start på veckan, precis som jag har fått!

En reaktion till “Födelsedag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.