God morgon!

Frukosten ligger i magen och min nya kompis i köket har kommit ur förpackningen! Nu ska här vispas!

Med kaffet i magen ska jag göra mig i ordning för en promenaddate med Josefine och Henry. Nils och Henry härjade igår tillsammans och verkade ha jättekul! Jag fick en inre syn om två små killar, som om några år, kommer att rocka loss totalt ihop och gå helt ”bananas”! Underbart! Vi vuxna fick inte lagt mycket fokus på giftinformationen vi var på, vi hade fullt sjå att hålla reda på våra barn. Nils höll också låda och försökte att överösta tjejen som var där och informerade.

fullsizeoutput_14a3

Igår fick jag hem min nya lieksak i köket, en elvisp. Den gamla fungerar men visparna sitter in fast. Vispar man lite tyngre saker, som potatismos, sitter visparna kvar i moset. Man måste hålla vispen mot botten i skålen för att de ska sitta kvar och inte ”vobla”. Det var dags för en ny helt enkelt. Ja, jag köpte en KitchenAid… Onödigt dyr men alldeles svart och fin och matchar mixern och köksmaskinen här hemma… Materiell kärlek? Ja visst! Jag erkänner! Men så många olika roliga vispar som följde med!

fullsizeoutput_14a9

fullsizeoutput_14aa

Ha en skön torsdag vänner! Snart är det helg!

4 reaktioner till “God morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.