Alla ❤️-dag

Så är den omdiskuterade alla hjärtansdag här. Är det en bra dag, då man kanske uppvaktar sina älskade och är lite extra romantisk? Eller är det bara ett kommersiellt jippo? Åsikterna går isär…

Glad alla hjärtansdag! Hoppas att alla får och skänker omtanke till sina nära och kära och kanske till någon som man vet sitter ensam. Vi kommer att fira med att beställa hem mat ikväll, kanske en chokladask och lite blommor. Firar ni alla hjärtansdag, och vad hittar ni på? Eller tillhör ni den skaran som tycker att detta endast är ett påhitt för att affärerna ska kunna tjäna mer pengar? Kanske är det så att de som tycker att detta bara är ett affärsmässigt jippo är de som bäst skulle tjäna, känslomässigt, på att uppvakta sin partner extra idag? Kanske är det de som inte är tillräckligt romantiska i vardagen och känner sig pressade över den här dagen? Vad tror ni? Jag fick i alla fall en ask med choklad av Marcus imorse.

fullsizeoutput_14a2

Vi hade strålande solsken här igår, jag och Nils var ute och åkte lite pulka innan hela familjen packade oss in i bilen för badhuset. Planen var att ta en frisk promenad efter badet och njuta av solstrålarna, men jag fick se mig besegrad av huvudvärk… Nya tag idag istället!

fullsizeoutput_149a

Idag ska Nils och jag lyssna på giftinformation om gamla plastleksaker. Det blir till att promenera då vi är utan bil idag. Vi får skjuts dit men får traska hem. Det gör inget då gårdagen inte blev som det var tänkt…

Han en underbar alla ❤️-dag!

2 reaktioner till “Alla ❤️-dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.