Fredag!

Nästa veckas meny är planerad och inköpslistan är skriven. Veckohandlar ni också? Nu intas kaffet i soffan framför Nyhetsmorgon. Det här är min tid på dygnet! Våga inte störa mig nu…

God morgon! Jag sitter i soffan med en kopp kaffe och bordet uppdukat med en dreglis, EN ministrumpa och en barnbok. Det är livet just nu. Underbart! Morgonen är min tid på dygnet då jag njuter och får mycket gjort.

fullsizeoutput_145d

Jag har hunnit att planera veckans meny och skrivit en inköpslista. Jag försöker att få in en rätt som är vegetarisk och en rätt av fisk varje vecka. Nästa vecka kommer det att ”serveras” kikärtsbiffar, fiskgratäng på torsk, tacopaj, laxtacos och kycklinggryta. Laxtacos kommer jag att bjuda på till mina härliga tejer jag pluggade med på högskolan. Vi var ju bara tre tjejer och vi håller fortfarande ihop tio år efter examen. Vi försöker att ses tre gånger om året hemma hos var och en av oss. Nu har jag segat ut på det ordentligt, det har varit min tur sedan i somras precis innan Nils kom till världen. Jag antar att det är en bra ursäkt att förhala en inbjudan med en förlossning samtidigt som vi byter fasad på ett hus.

Jag har precis börjat på att lyssna på en bok, hjärnstark. Är det någon av er som har läst den? Uppläsaren har en något tråkig röst att lyssna på (får man vara så elak?) men innehållet ska vara bra säges det… Vad tycker ni?

Ha en superskön helg alla fina människor!

2 reaktioner till “Fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.