Mer snö

Snö och kyla där ute på andra sidan dörren, men här inne är det nu varmt och skönt och njutfullt med kaffe.

Här hos oss har det snöat ännu mer i natt och just i skrivande stund snöar det fortfarande. Då kanske skidspåren blir lite bättre… Jag försökte mig på ett pass i skidspåret igår kväll men det var alldeles sönderkört och på sina ställen var det så uppkört att marken skymtade igenom. Det blev bara dryga tre km sedan gav jag upp.

fullsizeoutput_1450

Här hemma hann jag att lufta elementen och Marcus fick fylla på systemet med mer vatten. Nu är det riktigt varmt och gott i hela huset. På undervåningen har vi golvvärme överallt men på övervåningen har vi element och det har känts lite kyligt där i några dagar, men nu är det åtgärdat. Så skönt att komma till rätta med saker som påverkar lite engativt. Nu sitter jag och njuter av en kopp kaffe i lugn och ro. Morgonen är min tid på dygnet, så härligt!

Jag önskar alla en skön onsdag!

2 reaktioner till “Mer snö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.