Välkommen vardag

Nu är det nya tag! Nu ska tvätten tvättas och disken diskas, helgen är över! Men vilken härlig helg vi har haft!

Idag har jag en enorm hög med smutstvätt som ska bearbetas. Vardagen är här som en smocka i ansiktet! Skämt åt sido så är det väldigt skönt att beta igenom tvätten så att det är gjort och sedan vattna alla blommorna och få undan allt i köket och börja planera maten. Resten av veckan känns så lätt när allt det tunga redan är gjort. Tvätt, disk, packad badväska och matsedeln planerad. Check!

fullsizeoutput_143d

Helgen som passerade gick i en ryslig fart. Vi började med att åka till badhuset tillsammans med Nils syssling Alva och hennes föräldrar. Alva är ju lite äldre än Nils och sååå duktig på att åka vattenrutchkana och hoppa i från kanten. Nils är så nyfiken på andra barn och vad de kan göra. På tal om det så började han igår att ge sig an trappan upp till övervåningen så nu ska vi köpa grind! Pronto!

Hinner vi ska vi ta en promenad idag också, man måste ju få upp pulsen också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.