Tacofredag

Köttfärs, kyckling, majs, gurka, paprika, ost och guacamole och mycket mer som hör tacos till. Vad har ni till er tacos?

Det är fredag och Marcus favorit har stått framdukad till middag – tacos! Vi har haft besök av Hilda och hennes föräldrar på tacosmys. Vi har haft så trevligt! Har ni några favorittillbehör i er tacos? En del har banan och en del har champinjoner till tacos. Inget av dessa två nämnda har vi anamat till vår tacostallrik. Däremot vill jag inte vara utan avokade i någon form – antingen som den är eller som i guacamole. Kikärtor är också något jag gärna strör över salladen. Jag äter inte tacos i bröd, på grund av gluten, istället har jag alltid nachochips till. Det bästa med tacos är ändå att det finns något som alla kan äta.

Så söta ihop. Lekte och delade leksaker med varandra. Det skiljer bara en vecka på Nils och Hilda. Man kan säga att det var ”baby fun club” här i huset!

fullsizeoutput_1384

Nils fick en fin biltrailer som han gensat analyserade med alla sina sinnen. Tack snälla Hilda (och Hildas föräldrar) för den fina presenten säger Nils! Nu kommer han snart kunna räkna till tre!

fullsizeoutput_1382

fullsizeoutput_1383

Mamsen och papsen fick en fin blomma som luktar så gott! Jag gillar verkligen den här blomman, jag tror att det är en typ av Azalea. Jag hade en för några år sedan som jag lyckades att hålla liv i väldigt länge. Jag hoppas att jag ska lyckas lika bra den här gången också!

Förrutom fredagsmys så har vi även kört fredagsfys idag. 5,8 km promenad och 3,5 km joggingtur under dagen. Så skönt att få vara ute och röra på sig.

Vad har ni haft för er ikväll? Hoppas att ni har haft en lika trevlig kväll som vi har haft!

4 reaktioner till “Tacofredag

 1. Åh. Mys. Vi har tacos varje fredag. Det jag måste ha är vår egengjorda salsasås. Tacos blev så mkt godare när vi började med den tycker jag. Och så gör jag goda glutenfria bröd också. För gillar verkligen brödet till. Hoppas vi ses snart.❤ Kram

  Gilla

  1. Åh, dela gärna med dig av recepten! 😙
   Vi har inte tacos varje fredag för M får inte bestämma maten jämt… 😉 Kanske blir jag nerröstad om några år?! 😂
   Puss & kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.