Fiskgratäng

Fiskgratäng stod på menyn idag. Det är så gott att laga mat och få rensa ur skafferiet.

Det har varit lite slappt med uppdateringar här i år. Jag kommer snart igen mig… Jag har helt enkelt prioriterat andra saker framför att sätta mig här, framför datorn, när Nils har somnat på kvällen. Det känns ändå skönt att det inte är ett tvång att uppdatera bloggen. Jag gör det jag känner för.

Idag gjorde vi en liten utflykt till Karlstad igen. Vi tog en fika på Espresso House i Bergvik. En lightversion av förra turen vi gjorde upp till Karlstad. Tidigare på dagen gjorde vi en välbehövlig rensning i kylskåpet. Så skönt att få rensat ut ordentligt och få ordnig och reda på hyllorna. Vi har som mål i år att verkligen tänka oss för i våra inköp och det gäller även mat. Jag gillar ju sedan tidigare att planera menyn för veckan och se till att det inte blir mat som slängs. Vi konstaterade snabbt att vi även borde köra en ordentlig rensning i frysen nu när det fortfarande är minusgrader ute på kvällen. Vi gjorde en snabbtitt och hittade fisk som svärfar hade fångat. Det blev en fiskgratäng av den.  Det är så skönt att städa ur och ställa iordning.

Vad har ni haft för er idag?

2 reaktioner till “Fiskgratäng

    1. Åh, hoppas att du fick en fin dag på jobbet! Själv ska jag mjukstarta med att jobba fredagar i mars. Så ser min ”verklighet” ut! 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.