Dan före dopparedagen

En mysig familjedag utomhus med korv och glögg och rocky road.

Idag har vi värmt upp inför julafton genom att grillat korv ute vid sjön. Marcus alla syskon med respektive är hemma hos Nils farmor och farfar över julen och då blev det förträff ute i naturen. Med var också de norska grannanrna med deras nya familjetillskott Saga som är några månader yngre än Nils.

DSC_0371

DSC_0364

Väl hemma igen lade sig katten och beundrade vår fina gran. Vi är extremt nöjda med formen på granen i år och de tjocka täta grenarna.

IMG_8398

I år kammar vi också hem vuxenpoäng för uppesittarkväll med Bingolotto. Inga vinster i år men familjen förgyller kvällen med en som sover i sin säng och en som sover bredvid i soffan… Hur mysigt kan man inte ha det?! (All choklad till mig)!

Är det många som börjar att bli förväntansfulla inför imorgon? Tror ni att tomten dyker upp? Här hemma verkar det vara en liten sötnöt som har varit snäll under sina första sex månader…

IMG_8405

IMG_8406

Vi har även hunnit att göra saffranspannacotta, på morgonen, att ta med till julbordet imorgon. Nu har vi grönkålen, brysselkålen och potatisgratängen kvar. Det slänger vi ihop imorgon på morgonen.

Nu är det läggdags, vi vill ju inte missa tomten!

God natt!

2 reaktioner till “Dan före dopparedagen

  1. Så mysigt med korvgrillning.
    Ni har väl förankrat granen? Den katten skulle inte jag lita på 😙! Han har vält gran förr 🎄🎄🎄. Och det vore synd, för granen är väldigt fin ❤.
    God Jul 🎅

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.