3:e advent

En vecka kvar till jul och det är sista glöggmyset innan julafton! Tiden går så fort!

Inlägget innehållerInlägget innehåller annonslänkar.

Idag har vi firat min mammas födelsedag. Lite försenat, hon fyllde ju i måndags. Jag visste att hon tidigare har pratat om att hon vill byta produkter som hon använder i ansiktet. Själv är jag väldigt förtjust i Decleor aå jag köpte ett litet ”prova på kit” till henne HÄR. Det finns så mycket i den serien som jag gillar. Halsbande köpte jag HÄR.

Mamma och pappa bjöd på god middag på kycklinggryta med ris, bulgur, brysselkål och sallad. Det smakade så bra att Marcus bad om att få receptet. Till efterrätt var det fruktsallad. Där emellan passade vi på att åka lite pulka innan solen gick ner. Det är ju inte så många timmar man har på sig för utelek den här tiden på året. Kul var det. Nils morfar åkte även med hunden nerför backen. Tokmorfar, men Ozzy gillar det!

Image

Den nyttiga middagen kompenserade vi på kvällen med lite glöggmys. Till det hade vi lussekatter, pepparkakor med blåmögelost, macarons och en skål med godis.

IMG_8305

IMG_8311

IMG_8309

IMG_8312

Nils har haft hysteriskt roligt med sin kusin Noomi. hon har fått honom att skratta så att han kiknar. Bara av att hoppa lite ”hopprep” framför honom. Det funkade bara när hon hoppade. Både pappa Marcus och morbror Mattias provade att göra likadant som Noomi men fick knappt ett höjt ögonbryn som respons av Nils. Det var bara Noomi som gällde. Hysteriskt roligt var det! Helt underbart för oss andra att beskåda.

Sov gott nu alla fina vänner! Imorgon är det ny vecka och nya tag!

Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

2 reaktioner till “3:e advent

  1. Tack för fina fina presenter. Fint väder, God middag, ja Marcus skall få receptet 😊, och inte minst det mycket trevliga sällskapet ❤❤❤!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.