Skam den som ger sig…

Jagh ar gjort fler misslyckade försök än lyckade, men de här gången blev jag faktiskt rätt så nöjd. Ja det är macarons som jag försöker att baka!

Jag älskar macarons och har vid ett par tillfällen försökt att baka egna. Svärmor bjöd på de finaste macarons när vi var där på middag senast. Jag blev genast inspirerad att prova igen. Tidigare försök har sett ut som stora rosa barbapappa. Heeeelt misslyckade!

IMG_1753

Men den här gången ser de ut som nedan, bästa försöket hittills. Snart blir de lika fina som svärmors… Mina är inte perfekta än men några försök till. De här duger i alla fall! De har rest sig men toppen fick jag inte bort. Jag måste nog skaffa mig en riktig sikt också, det verkar som att min sil är lite för grov för att sikta med…

IMG_8251

Dessa ska jag nog fylla med apelsinganache.

Receptet hittade jag HÄR!

Ha en riktigt skön fredagkväll!

4 reaktioner till “Skam den som ger sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.