När min kaffemaskin är borta med jobbet…

Min kaffekokare är iväg med jobbet. Så jag har fått sätta på timern på kaffebryggaren. Åh så jobbigt för mig…

Jag är bortskämd med en färdig termos kaffe som står och väntar på mig när jag vaknar på morgonen. Mitt hjärta har så gott som varje dag kokat kaffe till mig på morgonen. Och de få gånger han inte har gjort det så tar jag nästan alltid en kaspelkaffe. Men nu när jag vet att han inte kommer att koka kaffe åt mig imorgon så har jag satt timern på bryggaren. Jag tänkte att jag kunde ha lite kaffe att smutta på hela dagen…

Sov gott gó vänner, hoppas att ni får kaffe imorgon!

2 reaktioner till “När min kaffemaskin är borta med jobbet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.