2:a advent

Idag hoppas jag ha kommit ikapp på mitt vän-samvete. Äntligen har jag varit och hälsat på mina fina vänner som har hunnit att bygga ut huset sedan sist jag var där. Sedan avslutas kvällen och veckan med glögg och pepparkakor.

2:a advent idag och vi avslutar veckan med glöggmys. Glögg med pepparkakor, fröknäcke, brie och bavaria blu.

Idag har jag försökt att komma ikapp på mitt vän-samvete… Det var ”bara” tre år sedan jag hälsade på hos mina vänner Kenneth och Sofia. (Skäms)! Tiden går alldeles för fort. De hade fått det så fint med sin nya utbyggnad och julen hade börjat göra entré där hemma. De bjöd på god lunch med fisk i ugn. Jag är så glad över att jag kom dit (äntligen) och hälsade på.

Här hemma hos oss har amaryllisen börjat att slå ut med tre knoppar. Som om det inte vore nog så kommer det en ny stängel från knölen. Så mycket har julen fått flytta in här!

Nu ska vi fortsätta att glöggmysa framför Maria Wern.

Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.