Våfflor igår, pannkakor idag!

Våfflor och pannkakor, jag behöver variera min kost lite mer! Men så gott det är! Tänk att det är något som man har gillat sedan barnsben. Nästan alla gillar ju pannkakor, trots att det egentligen inte smakar någonting!

Igår festade vi loss på våfflor och idag hade min pappa stekt supergoda glutenfria pannkakor. Till det fick jag hemmagjord björnbärssylt. Sååå gott! Det smakade extra gott efter simträningen på badhuset som jag och Nils var på. Vi simtränade ihop med Saga och hennes mamma idag. Jag tycker att det är kul att vi fortsätter att ses och träna med våra barn även nu när det är juluppehåll. Det är bra för barnen också, att fortsätta upprätthålla vattenvanan.

IMG_8146

Efter simträningen var det gott att prova en ny enrgibar som kom med i smakboxen. Den smakade helt OK! Jag brukar ta en energibar efter simningen. Jag brukar inte hinna äta lunch före simmet och efter behövs något för att höja blodsockret innan man kommer hem och kan värma på en lunchlåda.

Andr goda energibars är Get Raw, Raw Bite och Raw Bar.

Har ni några goda favoriter av energibars?

En reaktion till “Våfflor igår, pannkakor idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.