Våffelkalas

En helt vanlig onsdag förvandlades till ett riktigt våffelkalas. Med kaffe och gott sällskap kunde det inte bli annat än lyckat. Nästa gång blir det glögg med saffransbiscotti.

Idag hade vi våffelkalas här i vårt hus. Marcus bästa vän Philip var här och hälsade på med sin mor & far och syster med sambo. Vi slog på stort och gjorde en jättesats med våffelsmet. Fem olika sorters sylter varav tre var hemmagjorda. En med krusbär, en med hjortron och en med jordgubb.

IMG_8126

Våfflor är så gott och så enkelt att göra. Det har blivit lite av min och Marcus grej att bjuda på våfflor. Det gör det också mer spännande att experimentera med olika sorters sylter också. Jag brukar göra björnbärssylt med gin i, den var tyvärr slut nu. Det är lite roligt att bjuda på hemmgjort. Då vet man dessutom vad det innehåller och vad man bjuder på.

Idag hann jag med att provbaka glutenfria saffransbiscotti att servera till glöggen i jul. Igår fick vi glögg med pepparkakor och blåmögelosten bavaria blu. Det var supergott! Jag måste köpa sån ost nästa gång jag handlar. Jag vet inte om jag blev så nöjd med biscottin dock, den blev så platt mot vad jag hade tänkt mig. Den smakar säkert bra ändå. Jag fick provat den nya saffransaromen som kom med smakboxen. Så spännande med nya produkter.

IMG_8117

Nu ska jag sitta i soffan och ta igen mig. Trots en liten sömntuta till son så lyckades jag inte somna igår. Jag somnade fem i morse för att vakna vid åtta igen, så nu ska jag ta igen mig en stund…

Halvägs till helg! Häng i där ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.