Julkalender och ”veckans utrensning”

Veckans utrensning har fungerat bra för mig. En sak varje dag ska rensas ut under november. Under tiden jag rensar ut så samlar Nils på sig, nu i form av en adventskalender fylld med böcker.

Nils har fått en riktigt rolig adventskalender av sin mormor (tycker hans mamma som älskar böcker).  24 pixiböcker, en ny varje dag i december fram till jul. Vi ska läsa en ny bok varje dag. Så bra alternativ till adventskalender! Den fanns i tre olika varianter, den här med blandade författare. Sedan var det en med tema Bamse och en med tema Astrid Lindgren. Hoppas att de kommer att finnas kommande år också så kan vi komplettera samlingen.

IMG_7914 2

Den här veckans utrensninng har bestått i två trasiga ringar som låg bland bijouterierna, en scarf jag aldrig använder, en regnjacka, en huvtröja som jag har alldeles för många liknande av, en uppsättning örhängen som ser ut som sneakers, en uppsättning örhängen med stjärnor och en IKEA-tavla som inte kommer att komma upp på väggen igen. Jag gillar färgerna i tavlan men har tyvärr inget bra ställe att sätta upp den på nu.

Operation ”utrensning” fortsätter.

Sov gott gó vänner!

2 reaktioner till “Julkalender och ”veckans utrensning”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.