Mycket i tankarna

IKEA, det svenska folkhemmet. Bra möbler till bra priser och förpackningar som får plats i bilen tillsammans med barnvagnar och packning.

Jag och Nils har varit hos mina föräldrar i några dagar. Pappa skulle göra en mindre operation i torsdags, och jag lovade att köra honom till sjukhuset och hämta honom när han var klar. Under tiden åkte jag och Nils till IKEA för att äta lunch och inhandla en bokhylla med dörrar till hans rum. Han fick så mycket fina leksaker och böcker i namngivningspresent att vi nu behöver förvaring för dessa. Det blev en vit Billy bokhylla med vita dörrar till. Nu ska jag försöka att hitta lite roligare knoppar som passar till dörrarna. Jag köpte även till en tavellist. Vi har redan en men tänkte att det skulle vara fint att ha två över skåpet. Vi behöver även komplettera med bra lådor som får plats i skåpet där Nils kan sortera sina leksaker. På IKEA unnade sig den här mamman en 8! kronors efterrätt i form av chokladmousse till kaffet efter lunchen. Lyxigt.

Inte så förvånande att det slank ner ett fårskinn och några hyacinter i vagnen också…

Just nu är huvudet fyllt med inredning till pojkrummet och hur man ska pimpa IKEA-möblerna så att de får en personlig touch.

Vi hann även med att köpa en julklapp till julklappsleken. Vi vuxna leker julklappsleken på julafton. Två julklappar var ska bidras till spelet för att sedan kasta tärning om dem. När alla klappar är utdelade öppnar vi dem och ”slåss” om klapparna, med hjälp av tärningen, under en begränsad tid. (Så har vi gjort tidigare år, i år kanske det är nya regler).

Ikväll har jag gjort något som jag avskyr. Jag har klippt naglarna. Jag känner mig rumphuggen. Jag har hårda naglar som nästan aldrig går sönder, så jag sparar dem utan att tänka på det. När jag väl klipper av dem känner jag mig naken. Vilket enormt i-landsproblem, jag vet. Men den nakna känslan finns där hos mig i alla fall. En stor tröst är att de snart växer ut igen.

Natti natti vänner!

2 reaktioner till “Mycket i tankarna

    1. Åh, så härligt och lyxigt! De har precis börjat med nagelvård på salongen jag klipper mitt hår. Tyvärr är jag sämst även på att boka klipptid! 😂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.