Novemberkaktus

Vissa kvällar blir inte som man har tänkt sig. Tur att det bara är en kväll och att det finns många fler som man kan använda i framtiden.

Nu gör den själ för sitt namn, novemberkaktusen som står i fönstret i vårt badrum. Den blommar troget i rätt månad. Visst är det roligt när man får blommorna att trivas och blomma om igen och igen. Novemberkaktusen är en av e blommor som trivs hos oss. Även orkidéerna blommar troget om igen. Roligt!

DSC_0330

Idag har Nils fått prova att åka pulka för första gången. Det var så roligt att han somnade efter en kvart. Armarna hängades utmed sidorna på pulkan. Jag tyckte i alla fall att det var roligt att dra pulkan efter mig.

IMG_7880

Ikväll hade jag tänkt att sätta mig och läsa lite ur en diktsamling jag har fått av en vän (Ellinor Wikman) och äta lite choklad. Gillar man fina texter ska man besöka hennes blogg HÄR. Nils hade tyvärr andra tankar och vaknade efter 30 minuter i sängen. Klarvaken har han suttit med mig tills klockan var nästan halv elva. Jag får ta den där läsningen en annan kväll. Jag hade även tänkt att hinna med att skriva julkorten och ”dona” lite. Det finns ju fler kvällar som tur är!

IMG_7877

Nu önskar vi er alla en god natt!

3 reaktioner till “Novemberkaktus

  1. Eller hur?! Enda smo är snäppet bättre är choklad med salt OCH nötter! 😊
   Tack, han är en av alla mina favoriter! (Katten, alltså).

   Ha en underbar fredag! 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.