Två stressade mammor i matbutiken

Kundvagnsmaraton i mjölkdisken mellan två stressade mammor. Vilken parodi om man hade stått utifrån och tittat på, tyvärr var jag den ena mamman…

Det här med att vara en stressad mamma i matbutiken. Verkligen inte något att skratta åt (det gör jag i alla fall, för jag kan inte låta bli att se det komiska i situationen). Jag träffade på Bella som gjorde sin praktik med mig när hon pluggade. Hon fick en son för nio månader sedan, alltså fyra månader före Nils föddes. Nu stötte vi ihop på ICA med håret på ända, varsin pappa som tog hand om barnen och vi stressade igenom butiken samtidigt som vi försökte att socialisera oss. Scannern i en hand, frenetiskt blippande på en vara, och pratade med varandra utan att riktigt titta på varandra. Till slut fick jag säga det att vi är ju ”hemma” båda två, vi kanske kan höras och ses en dag istället? Så komiskt! Hur som helst så fyndade jag ekologisk fryst mango till toppenpris, åtta paket.

Marcus har med hjälp av en kompis putsat på huset i Trollhättan. Tyvärr hade vi fått fel färg på putsen som skulle upp på utsidan grunden runt trappan. Nu får vi ta det till våren eftersom att den ska bränna i plusgrader i minst 36 timmar. Vi har fått fast det sista stupröret och fått upp gatuskylten och siffrorna på ytterväggen. Den här dagen har med andra ord varit produktiv. Snart måste vi börja en helg utan att ha något inplanerat. Bara få vara för oss själva och slappna av. Ta dagen som den kommer.

IMG_7842

Nu är klockan tio och den här mamman ska slänga sig i sängen och sluta ögonlocken. Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.