Julkortsfotografering

Julkorten är beställda och idag kom även ”julkortspåsen” från posten. Dags att köpa julfrimärken och samla adresser till nära och kära.

Idag har vi arbetat, Nils och jag. Han har suttit modell för årets julkort, mitt lilla charmtroll. Vi fick plocka fram lite julpynt och har invigt tomtedräkten som farmor hade köpt. Lillskrutt var lika charmig som vanligt och jag tror att ljuset var rätt så OK mitt på dagen för bästa resultat med kameran. Jag måste erkänna att det är riktigt kul att pyssla med julkort på detta viset.

Det blir en helt ny stämning inför julen nu när vi har ett eget lite knyte att fira med. Jag har själv aldrig, i vuxen ålder, varit speciellt noga med jul. Jag har gärna kunnat åka utomlands istället för att sitta i snöslask och mörker. Jag har heller inte julpyntat något nämnvärt under tiden som jag bodde själv. Marcus däremot skulle absolut inte kunna tänka sig att åka utomlands under jul. Han är noga med julpyntet och plockar fram och pysslar när det närmar sig. Jag brukar komplettera genom att vara snabb på att plocka bort det efter jul.

DSC_0240

Men ska vi ändå ha in en gran i huset så har jag absolut åsikter om hur den ska se ut. Jag vill definitivt ha en kungsgran som är tät mellan grenarna och har tjocka täta barr som sitter kvar och inte dröser av efter en kvart. Jag avskyr att dammsuga barr ända fram till midsommar (det ska erkännas att Marcus dammsuger oftast).

Vad har ni för förhållande till julen? Har ni börjat att köpa julklappar än?

Kram på er, vi önskar er en trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.