Årsdag – Anna ❤️ Marcus

Idag är det blommor och choklad här i vår lilla stuga. Vi firar med middag och blommor och choklad.

Idag firade vi årsdag jag och Marcus. Vi har diskuterat oss fram till ett datum som är vår årsdag och det blev 16 november. Nu har vi det inlagt i våra outlookkalendrar för annars hade vi aldrig kommit ihåg den!

Hur vet man egentligen när man är tillsammans? För mig är det något som växer fram. Jag diskuterade detta med min promenadpartner förut idag, de har valt att ha dagen som de träffades för första gången. Det hade nog varit svårt för oss som arbeta på samma arbetsplats, vi har ju sets många gånger innan. Hur gör alla andra? Hur bestämmer man årsdag?

DSC_0212

Marcus kom hem med tre röda rosor och vi beställde hem mat från två olika ställen. Jag ville ha thaimat och Marcus ville ha pizza. Riktigt romantiskt. Nils satt bredvid oss vid middagsbordet och blåste bubblor från munnen med tungan hängandes utanför under hela middagen. Vi kunde inte låta bli att garva åt vår sötaste underbaraste son som precis har upptäckt vilka ljud han kan göra med munnen. Det går åt många dreglisar på en dag.

Marcus ficck en hel kartong med chokladhjärtan helt för sig själv och ett presentkort på en massage. Det har han varit i behov av länge, så nu var det dags.

Nu är vi så romantiska att vi sitter i soffan med TVn påslagen och varsin skärm framför ansiktet. Så 2017! Men vi gillar varandra ändå!

Jag önskar alla en härlig kväll! Snart är det helg! 

2 reaktioner till “Årsdag – Anna ❤️ Marcus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.