Vi dyker ner i tisdag

Åh, vad jag rekommenderar alla som kan att gå på babysim med sina barn. Så roligt och barnen ser ut att ha så kul varenda gång.

Idag har Nils fått dyka för första gången på babysimmet. Jag kunde inte riktigt avgöra på minen om han tyckte att det var roligt eller inte. Han grät i alla fall inte men han jollrade inte av skratt heller. Han har nog inte bestämt sig själv än för vad han tyckte. Det är riktigt roligt på babysimmet. Jag hade helst velat vara där varje dag med honom!

IMG_7797

Nils har nu fått sin första tandborste. Det är tydligen något som folktandvården skickar ut. Första tanden har inte kommit än men det dröjer nog inte länge nu. Då får vi läsa lite mer om ”Floura & Bisse”  så tänderna blir ordentligt skötta från början.

IMG_7798

Vi hade tänkt att ha nolltollerans på sötsaker så länge som det går för Nils. Vi introducerar just nu bara rena smaker utan tillsatt socker. Det kommer inte bli smaksatt yoghurt för den här lilla mannen. Då blir det smaksatt med ekologiska hallon och blåbär istället. Hur ser ni andra föräldrar på sockeranvändningen i mat? Läser ni på förpackningar innan ni handlar? Lagar ni egen mat från grunden? När ska man introducera socker över huvudtaget? Ska man ens det? De kommer med all säkerhet att hitta till sockret ändå.

Det har varit en bra tisdag för att summera dagen!

Hoppas att ni alla har haft en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.