Söndag passerade

En lyckad fars dag idag. Första fars dag för Nils pappa, svärfars 32:a fars dag och min pappas 35:e fars dag. (Jag har en äldre bror)! Så många fina pappor att fira idag!

Idag firade vi vår första fars dag. Som nämnt i tidigare inlägg började vi dagen med våfflor och cappuccino. Sedan drog jag och Nils och handlade de första julklapparna för i år medan pappan stod i garaget och byggde på sin monstertruck.

När vi kom tillbaka från vår shoppingtur hade Nils faster och farfar kommit hem till oss. Vi bjöd ut på middag, för att fira Nils farfars 32:a fars dag, och återvände hem för lite kladdkaka och kaffe efteråt.

Min pappa fick en present skickad till sig, vi får fira honom personligen nästa helg istället.

Veckans utrensning bjöd på lite av varje, oanvända nappar till MAM-flaskor, ytterligare kläder från garderoben och den sjunde saken, som jag inte kommer att lägga upp en bild på – vår gamla toalettstol. Borta!

 

Är det fler som höstrensar? Det är svårt att gå i affärer utan att köpa något till sig själv kan jag lova! Jag fick hålla hårt i plånboken under min och Nils shoppingtur idag. Det kom bara med kläder till Nils och julklappar till hans kusin, Noomi.

Nu tar vi kvällen här och satsar på nya tag till en bra nästa vecka! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.