Hårvård

Schampo och balsam, det är en djungel. Tur att det nu är ok att ha mössa på sig ute nu, för håret blilr snabbt fett av amningen och jag vill inte tvätta det varje dag…

Inlägget innehållerInlägget innehåller annonslänkar.

 

Det där med hårvård känns extra viktigt nu när man ammar. Vi har tur som har Marcus syster som är utbildad frisör. Hon brukar hjälpa oss med tips på schampo och balsam som passar våra hårtyper. Annars är det en djungel och jag som har hår med mycket självfall och lockar som inte går att styra över något nämnvärt. Nu ska jag prova KÉRASTE den här gången.

Här är två andra favoriter i hårvårdsdjungeln.

Moroccanoil HÄR / Maria Nila HÄR.

VIlket fantastiskt väder vi har haft idag! Jag passade på att äta lunch ute under tiden Nils låg i vagnen och sov. Jag hann till och med att läsa min facktidning halvvägs igenom i en stol i solskenet. Det får gärna vara höst för mig om vädret är som idag! Klar skön luft med värmande solstrålar. Till kaffet tog jag mig en liten nyttigare kaka som svärmor har bakat. Utan socker och utan mjöl, med lite honung och andra nyttiga ämnen som gör att jag får ha kakan för mig själv i skafferiet. Stort tack till svärmor som gör så goda saker för oss att njuta av till eftermiddagskaffet.

IMG_7684

IMG_7686

Nu ska Nils och jag göra oss iordning för en date med Nova och hennes mamma. En promenad i de sista solstrålarna för dagen kan det tänkas att bli.

Vi hoppas att alla får njuta av det härliga höstvädret precis som Nils och jag gör!

 

Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.