1:a november

God morgon! Ny månad och nya tag. Jag ska försöka att utmana mig själv den här månaden att rensa ut en sak varje dag. I slutet av veckan kommer jag att presentera vad jag har rensat ut här på bloggen. Jag misstänker att mycket kommer att komma från garderoben. Den behöver verkligen rensas ut! Och jag är verkligen sämst på att rensa i min garderob. Jag gillar alla mina kläder och jag har så mycket att inget hinner att bli slitet. Någon som känner igen sig i detta?

IMG_0877

Men först ska jag få i mig en kopp kaffe för att starta dagen och månaden på bästa vis. Jag älskar den första koppen på dagen, det är helt klart den bästa.

Idag ska jag och Nils träffa några andra barn och deras mammor. Vi hoppas även att hinna med en liten promenad under de ljusa timmarna.

Vi önskar alla en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.