Julen är närmare än man tror

Har ni börjat att fundera på julklappar än?

Inlägget innehåller annonslänkar.

 

Julen kommer snabbare inpå än vad man tror. Idag är det inte ens TVÅ månader kvar till självaste julafton. Och går tiden lika fort de kommande två månaderna som den har gjort resten av året så är vi snart i mål. I år ska vi försöka vara ute i god tid med julklapparna. Lillskrutt har vi redan ordnat två klappar till. Pappan däremot är mycket svårare att handla till. Vi har precis ordnat med farsdagspresent till pappan. Där har vi varit ute i god tid. Men julklapp… Tips mottages tacksamt!

Här kommer lite härliga julklappstips eller prejulklappar att mysa med under decembermånad. Härliga kakburkar till julklappsbaket, en adventskalender för lakritsälskaren, härligt ekologiskt te att värma sig med i kylan och lite glutefria kakor till det. Varför inte en reflextofs att hänga på handväskan eller i jackan så att vi kan se varandra i mörkret?!

 

Julklappar.001
1. Kakburkar HÄR / 2. Julkalender lakrits HÄR / 3. Ekologiskt te HÄR / 4. Glutenfria kakor HÄR / 5. Reflextofsar HÄR

 

Vi önskar er en bra dag och tar sikte mot helgen!

 

Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.