Pass nr 9

Under förra veckan låg jag lite lågt med träningen. Jag hade en förkylningskänsla i kroppen. Som tur är gick den över snabbt och nu var det dags att fortsätta programmet.

Pass nr 9, i mitt joggingprogram, bestod av 30 minuter varvat fem minuter jogging och en minut promenad. Jag kom ganska exakt fem km på 30 minuter i kuperad terräng. Jag är jättenöjd! Det känns som att man är på väg tillbaka.

Jag har bytt ut Olgas barnvagnspromenader mot mina joggingpass istället. Det känns alltid så tillfredställande när man har gjort det där och kryper ner i soffan på kvällen.

Jag och Nils var hos svärmor och hälsade på. Det blev lunch och en promenad i det fina höstvädret. Hon hade gjort en supergod köttfärspaj på älgkött och en god blåbärspaj gjord med kokossocker. Supergott! Och det bästa av allt! Resterna åkte med oss hem!Nu är det natti natti för mig. Jag är helt slut!

Sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.