Jag vann!

Wohoo! Plötsligt händer det. Vem kunde tro? Vinna en gratis Smakbox. Lycka!

Jag har sedan snart två år tillbaka prenumererat på Smakbox. En låda fylld med godsaker som levereras varannan månad. De brukar ha instagramtävlingar, och den här gången vann jag! Nästa smakbox får jag gratis! Hur glad blir man inte när man går och vinner?! Bilden ovan är den jag tävlade med.

Jag har nu bytt över till Smakbox balans som ska innehålla mer glutenfritt, färre sötsaker och lite allmänt nyttigare än den ”vanliga” boxen.

Om ni är intresserade av att testa får ni 10% rabatt på den första smakboxen med koden cx6fxf. Man binder sig inte till att köpa ett visst antal boxar utan kan säga upp eller pausa prenumerationen när som helst. Jättebra upplägg! HÄR kan du prenumerera på Smakbox.

Nu ska jag njuta av min vinst (eller längta efter min vinst som kommer i december)!

Sov gott gó vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.