Stockholm

Vi har spenderat helgen i Stockholm med strålande solsken och fina människor. Hälsat på i Kungens trädgård och promenerat på Rörstrandsgatan. Blivit bjudna på god middag på lördagen och god lunch idag. Livet kunde inte vara bättre.

Helgen har spenderats i Stockholm och Uppsala. Vi har hälsat på Marcus bror och sambo, David och Desirée och deras nya lilla kattunge Alba. Alba älskade Marcus från första ögonkastet och ville ligga i knät hos honom direkt. Hon var också väldigt nyfiken på Nils. En lite minimänniska som kom och hälsade på i hennes revir. 
Vi köpte med härliga minicup cakes till David och Desirée. Jag blev så sugen på att köpa med en låda hem men nöjde mig med att fotografera av dem istället. 

Efter en kopp kaffe hemma i deras lägenhet bröt solen helt plötsligt igenom. Vi packade genast, efter kaffe, amning och blöjbyte, in oss i bilen och styrde mot Drottningholms slott. 

Vi promenerade runt en stund i parken och njöt av solskenet. Vi promenerade runt kring Kinesiska lusthuset och satte oss med en kopp kaffe. 

Jag kan lova att vi hade största barnvagnen i hela Stockholm! Smidig på grusvägarna hemma men inte anpassade för Stockholms gator och gamla hus med minihissar i trapphusen. 

Efter två nätter på Hotel Tapto på Södermalm tog vi ”vägen förbi” Uppsala för att hälsa på min morbror och hans fru. Vi fick vegetarisk lunch med med äppelpaj till efterrätt. Vi har helt enkelt haft två dagar späckade med trevligt sällskap och gott att äta. Så härligt att ha familj som man vill umgås med och trivs bra med. 

Summering; skön helg med skönt sällskap och skönt väder! 

Ha en riktigt härlig söndagkväll gó vänner! 

Kram från familjen! 

Tack till Desirée som har tagit flera av fotografierna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.