Magmusklerna

Det här med att börja träna magmusklerna igen efter en graviditet. Är det någon som får klara besked eller tydlig information från vården om detta? Jag saknar det helt. Jag har börjat att komma igång och joggar men magmusklerna har jag inte vågat mig på än.

Inlägget innehåller annonslänkar.

 

När ska man börja att träna magmusklerna igen efter graviditeten? Det är svårt att våga och svårt att veta vilken nivå man ska lägga sig på. Mitt måtto i att komma tillbaka är att skynda långsamt och att det ska kännas bra.

Igår på babycaféet hade biblioteket varit där och lämnat av böcker med innehåll för nyblivna föräldrar . Det fanns böcker om barnmat och smakportioner och så fanns Olga Rönnbergs bok om träning för nyblivna mammor. Jag köpte konceptet direkt och lånade hem boken. Den kommer nog att bli en permanent del av min inredning. Boken finns att köpa HÄR.

DSC_0107

dsc_0108.jpg

dsc_01010.jpg

dsc_01011.jpg

Hela upplägget är att långsamt bli stark igen och att träna ”rätt” muskler på ”rätt” nivå innan man går vidare. Allt för att inte skada sig under träningen tillbaka till stark.

Har ni några bra tips på egna träningsupplägg?

Nu ska vi ut och spatsera lite i solen som bryter igenom. Här är det lugna korta promenader under den här vecka då jag har börjat för förkylningskänsla i kroppen. Som sagt, skynda långsamt!

 

Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

En reaktion till “Magmusklerna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.