Höstbröllop

Visst är det något magiskt över bröllop. Förväntningarna är höga och alla har klätt upp sig till tänderna. En helkväll med högklackade festskor och annsikten smyckade i stora leenden.

Ååååh vilket fint bröllop! En vacker klänning i spets och en krispig bukett i glada hösttoner. Hälften av gästerna från Tyskland och en präst på knaglig engelska. Ett bröllop som vi kommer att minnas.

DSC_0144

Vigsel i Västra Tunhems kyrka, en av de vackraste platserna jag vet. Efter vigseln körde vi vidare på kärlekens stig till Ronnums Herrgård där middag och festligheter togs vid. Omgivningarna och miljöerna är helt magiska.

DSC_00410

DSC_0118

DSC_0068

För oss var det ett upplägg som vi inte var vana med, men som var väldigt uppskattat. Här började vi med en skål i champagne och äta bröllopstårta när brudparet anlände till festlokalen. På de bröllop som jag  har deltagit på tidigare har tårtan serverats till kaffet närmare nattetid. Så detta var ett fint inslag, tycker jag, då det även gick att fota tårtan i dagsljus. Till kaffet serverades istället en fräsch efterrätt på cirtonsorbet och förska bär. Hela menyn var bra. Det var trerätters med röding till förrätt och lamm till huvudrätt. Det hölls många tal och bjöds på många framträdanden. Fantastiskt att alla tal framfördes på engelska då det var gäster med olika nationaliteter. Det var en helt fantastisk tillställning! Må brudparet få leva lyckliga i alla sina dagar!

Jag vill även passa på att gratulera min underbara lilla son som har namnsdag idag! Och grattis till alla andra Nils där ute i världen!

Nu tar vi nya tag för en ny vecka imorgon. Sov gott gó vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.