Förberedelser

Inlägget innehåller annonslänkar.

 

Idag vankas det bröllop! Då ska man ju vara lite festklädd. Inte så lätt när man också ska amma och kunna kränga av sig klänningen på något diskret sätt. Jag får helt enkelt ha lite assistens när lillskrutt ska äta. Jag har lite beslutsångest över vad jag ska ha för skor och accesoarer till klänningen. Det får helt enkelt bli lite catwalk för familjen innan vi beger oss mot kyrkan.

DSC_0004

DSC_0001

Av alla mascaror så är det HÄR min favoritmascara. Jag har provat olika, olika sorter av samma märke, Lancôme. Ingen slår den här än så länge. Priset gör ju dock att man använder den till sista droppen. Som tur är hann den nya mascaran att komma innan bröllopet.

DSC_0006

DSC_0008

Trycker ni på länken kommer ni till detta paketet som innehåller en riktigt fräsch parfym och en ögonpenna till samma pris som mascaran. Jag gillar verkligen den doften, La Vie Est Belle av Lancôme. Jag har gett bort en parfym till min mamma och till min underbara Rebecca.

Nu hoppas vi på bra väder och att båda säger ja till varandra i kyrkan! Det ska bli så kul idag! Ha en skön lördag alla vänner!

 

Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.