Fredagsfys före fredagsmys – Pass nr 7 & 8

Vilket fredagsväder! Lillskrutt och jag har gått runt lite i trädgården och njutit av vädret. Sedan var det dags för fredagsfyset innan fredagsmyset plockades fram.

Då var pass nr 8 avklarat idag. Tidigare i veckan checkade vi av pass nr 7 som bestod av 60 minuter promenad och styrketräning. Styrketräningen består av armhävningar, rygglyft, triceps dips och squats. Bara övningar som går att utföra hemma.

Pass nr 8 bestod av 45 minuter varvat med tre minuter jogg och två minuter promenad.  Vilket löparväder det var idag! Så friskt och härligt i luften och solen som gassade i ansiktet. Det känns så skönt när man har tagit sig runt. Tankarna har rensats ordentligt, man hinner tänka mycket på 45 minuter. Så uppfriskande för hjärnan. Sakta men säkert tillbaka till formen.

IMG_7471

IMG_7469

Det bästa med fredagsfys är att man efteråt får fredagsmys! Jag kom på att jag bara hade druckit en kopp kaffe idag så fredagsmyset idag består att lite smaksatt mörk choklad och två koppar kaffe. Kanske att jag poppar lite popcorn senare när storskrutt har kommit in från garaget och lillskrutt har gått och lagt sig för kvällen.

DSC_0002

Hur fredagsmyser ni? Har ni hoppat fredagsfyset innan?

Ha en skön fredag och en fin start på helgen!

Kramar från oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.