Pass nr 6

Det är så skönt för kroppen och själen att vara ute och röra på sig. Man känner sig riktigt fräsch när man kliver ur duschen efteråt. Ännu bättre mår man när grannen har levererat trattkantareller direkt till dörren!

Idag är det dags för pass nr 6. Det består av totalt 30 minuter varvat på fyra minuter jogging och en minut promenad. Idag kom jag exakt fem km på 30 minuter. Det känns väldigt bra i magen, med tanke på graviditeten. Inget som gör ont eller känns hängigt på insidan. Jag har hört så många olika historier om läkning efter kjejsarsnitt av andra.

Nils och jag värmde upp med en kortare promenad innan på eftermiddagen. Nils har varit lite snuvig i natt, så vi har i det stora hela tagit det lugnt idag. Suttit i soffan och myst ihop. Gosat och kramats, sovit och ätit.

DSC_1280

Jag måste återigen få berätta vilken fantastisk granne vi har! Är det inte färskpotatis med nyklippt dill eller nyfångad makrill så är det en påse med trattkantareller! Hur lycklig är inte jag?! Levererade till Marcus när jag stod i duschen. Han är helt fantastisk.

Nu ska vi fortsätta att softa och ta det lugnt. Snuvan ska bort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.