Måndag – ny vecka – ny månad!

Livet idag i kontrast mot livet förr. Köttbullar istället för champagne och praliner. Life is life. Den här månaden kämpar vi lite extra mot cancer.

Idag har vi haft finbesök av Nova och hennes mamma Ellinor. Tiden bara flög iväg och huxflux var klockan sent på eftermiddagen. Vi hade hur mycket som helst att prata om. Det är roligt att få nya bekantskaper, framför allt i vuxen ålder. Då har man oftast ”sin” bekantskapskrets ”färdig”. Det blir svårare ju äldre man är att hitta nya bekantskaper. Därför är det extra kul när någon kommer fram och säger ”ska vi inte ta och ses någon gång”. Tyvärr har jag varit lite lat med kameran på sista tiden så det blev inga nya foton tagna idag. Jag ska skärpa mig!

IMG_1653

IMG_7449

Livet ser ju lite anorlunda ut nu, jämfört med för några år sedan. Bilden ovan med champagne och praliner är för tillfället ett minne blott. Nu är vi nöjda över att ha hastat ihop glutenfria köttbullar med mormors potatis och hemmagjord lingonsylt på lingon som svärisarna har plockat. En liten längtan efter champagne har jag men den tar inte över känslan att kunna amma mitt barn. Det kommer att komma en tid för champagne igen.

Nu har vi tittat på svenska humorgalan. Härligt att så många är med och kämpar mot barncancer, ja all cancer. Det är ju oktober nu och då uppmärksammar vi och kämpar lite extra mot cancer.

Ha en skön kväll och kämpa mot cancer!

Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.