Pass nr 4 & 5

Jag kämpar för att komma tillbaka till min forna form under nästa år. Borde jag redan nu anmäla mig till flera lopp?

Pass nr 4 tillbaka till löpformen var en 60 min lång promenad i bra tempo. Det har jag fått ett gäng utförda ihop med lite sköna vänner. Jag var ute en kväll med Sandra och en eftermiddag med Jesper och Alva. Skönt att hålla uppe flåset och svettas lite på dagarna.

Pass nr 5 blev ikväll. Det passet bestod av 40 min varvat 3 min jogging och 2 min promenad. Det blev en bit över sex km.

Jag har tidigare tagit mig runt Vårruset på drygt 24 min, 5 km och Rosabandetloppet (gamla Lidingö tjejlopp) på 55 min, 10 km. Det är bra terräng på Rosabandetloppet. Målet är att vara tillbaka i den formen under nästa år, så jag kommer att kämpa på så gott jag kan.

IMG_4726

Ska jag redan nu anmäla mig till kortvasan, tjejvättern, tjejvansbro och rosabandetloppet? Kanske tjejmilen också?

Ha en skön kväll! Nya tag imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.